Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

Як отримати довідки ОК-5 та ОК-7 у Дії

17/12/2021

ОК-5 та ОК-7 — одні з найпопулярніших довідок в Україні. Це довідки про ваш трудовий та страховий стаж. Вони  потрібні при оформленні на роботі або для призначення пенсії,  нарахування лікарняних. Тепер їх можна згенерувати на порталі Дія в декілька кліків. Нікуди ходити для цього  не потрібно. У декілька кліків ви можете отримати всю актуальну інформацію. Крім того на порталі Дія не треба буде подавати ніяких додаткових папірців.

Отож, Управління цифрового розвитку, цифрових  трансформацій і цифровізації      Миколаївської  районної державної адміністрації  розгляне, як отримати довідки ОК-5 та ОК-7 у Дії.:
 
Крок 1. Зайдіть на портал «Дія» та авторизуйтесь. Зробити це можна за допомогою банку, Дія.Підпису, файлового та апаратного ключа. Також потрібно дати згоду на передачу та опрацювання персональних даних. 
 
Крок 2. Зайдіть у розділ «Пенсії, пільги та допомога»  та оберіть там потрібну довідку
Крок 3. Перевірте інформацію про себе, якщо є помилки, виправте їх у профілі користувача. Якщо ж всі дані правильні натисніть ГОТОВО. 
 
От і все!   
 
Коли довідка буде сформована вона прийде Вам на електронну пошту або її можна буде отримати в особистому кабінеті у розділі Послуги - отримані документи. Довідка складається з pdf. файлу та електронного підпису. 
 
Важливо! Якщо потрібно подати в якусь організацію документ з підписом, збережіть обидва файли. Якщо потрібна копія довідки використовуйте pdf. файл. 
 Переглянути відео інструкцію можна за посиланням - https://www.youtube.com/watch?v=o4Vp-SCgfZE

Всі новини →