Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

70% територіальних громад створили Центри надання адмінпослуг, - дані моніторингу Мінрегіону

08/10/2021

Населення більше 1000 територіальних громад в Україні отримують послуги через Центри надання адміністративних послуг (ЦНАП). Про це свідчать дані Моніторингу реформи місцевого самоврядування та територіальної організації влади, проведеного Мінрегіоном станом на 7 жовтня 2021 року.

 
Всього в Україні діє 1047 ЦНАПів, з яких 1003 – в територіальних громадах. До кінця 2021 року в громадах мали б почати роботу ще 73 центри надання адміністративних послуг.
 
«Нагадаю, що в центрі уваги реформи місцевого самоврядування – людина і, як один з важливих факторів комфорту її життя, надання якісних адміністративних послуг. Держава системно проводить цю політику. 70% територіальних громад вже обслуговують своє населення через Центри надання адміністративних послуг.  Більше семи десятків таких центрів мали б відкритися до кінця цього року. Це ще одна потужна історія успіху основоположної реформи якісних змін у всіх сферах життя країни», - прокоментував заступник Міністра розвитку громад та територій В’ячеслав Негода.
Більше даних Моніторингу реформи місцевого самоврядування та територіальної організації влади, який проведений за шістьма критеріями, вже на порталі «Децентралізація» (ЗАВАНТАЖИТИ 3,5 МБ).

 

Всі новини →