Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

Патріотичне виховання суб’єктів пробації

19/10/2021

       13 жовтня 2021 року, з нагоди святкування Дня захисників та захисниць України, з метою підвищення рівня патріотизму  та соціальної відповідальності суб’єктів пробації, персоналом  Миколаївського районного відділу № 1 філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській області було організовано та проведено екскурсію для засудженого до покарання, не пов’язаного із позбавленням волі, до Миколаївського музею суднобудування і флоту.
 
 
     Під час проведення екскурсії музеєм, який недарма вважають перлиною корабельного краю та однією з візиток міста Миколаєва, засуджена особа мала можливість ознайомитися, зокрема, з  історією створення Чорноморського флоту, з кораблями миколаївської побудови, з біографіями історичних осіб, які приймали участь у створенні та розвитку флоту та міста, стати свідком героїчних боїв та перемог наших моряків.
 
   Для нашого підоблікового, якому виповнилося 24 роки, це перше відвідування музею за все його життя. Сподіваємося, що проведений захід  сприятиме підвищенню зацікавленості особи, яка опинилися в складній життєвій ситуації, до історії рідного краю, а біографії відомих історичних постатей стануть саме тим прикладом, який надихне на позитивні  зміни в житті.   

 

Всі новини →