Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

Урочистий захід в Березанській об’єднаній територіальній громаді з нагоди Дня захисників і захисниць України

13/10/2021

 В історії нашої Батьківщини є багато подій, які засвідчують мужність, героїзм, відданість та любов українського народу до рідної землі.

14 жовтня – важлива дата. Вона поєднує в собі свято Покрови Пресвятої Богородиці, День українського козацтва, а віднедавна й День захисників і захисниць України.
З цієї нагоди 12 жовтня, в Березанській об’єднаній територіальній громаді відбувя урочистий захід.
На святі Миколаївську райдержадміністрацію представляла начальник управління цифрового розвитку, цифрових трансформацій РДА Інна Токар, були присутні воїни АТО, військовослужбовці, учнівська молодь та громадськість.
Розпочався святковий захід традиційно під звуки Гімну України. В ході якого були проведіні спортивні змагання між куренями Березанської ЗЗСО та Калинівської ЗЗСО , учні змагались у естафеті, комбінованій естафеті та перетягуванні канату.
Під час змагань всі без винятку учасники продемонстрували гарну фізичну і військову підготовку та довели, що вміють гартувати дух і тіло, бути мужніми, сміливими, рішучими, стійкими, наполегливими, володіють знаннями і навичками, які потрібні захисникам Вітчизни.
Протягом усього заходу лунали українські народні пісні, які виконували солісти та творчий колектив Березанського селищного Будинку культури .

Всі новини →