Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

Ігор Кузьмін: Для збереження інфраструктури необхідно дотримуватися вимог закону

11/10/2021

З 1 жовтня вступили в дію нові закони, які покликані зберегти інфраструктуру, розбудовану в рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво». 

 

Про це під час програми «Сьогодні. Головне» на ТРК «Суспільне: Миколаїв» розповів заступник голови Миколаївської облдержадміністрації Ігор Кузьмін.

 

«Важливим є те, що з початку місяця почали діяти нові штрафи для порушників вагового контролю: з 8,5 тисяч до 51 тисячі гривень. Також відповідальність несе не лише перевізник, а й вантажовідправник», – зазначив заступник голови облдержадміністрації.

 

Також він розповів, що паралельно з мобільними зважувальними комплексами на дорогах області працюють 4 електронні WIM-системи. Вони виявляють перевантажену фуру, фіксують вагу та номерний знак, потім автоматично надсилають інформацію в офіс транспортної інспекції, де оформлюється штраф.

 

Крім того, Ігор Кузьмін запевнив, що питання знаходиться на постійному контролі обласної державної адміністрації. 

 

Нагадаємо, що з 1 жовтня на Миколаївщині в посиленому режимі почали працювати 5 мобільних зважувальних комплексів. Вони розташовуються на дорогах державного значення на в’їздах до обласного центру. На цих об’єктах постійно чергують працівники Укртрансбезпеки, Нацполіції та представники територіальних підрозділів виконавчої влади.

 

Всі новини →