Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

На передодні опалювального сезону

04/10/2021

 Незабаром початок опалювального сезону. Щорічно служба зайнятості допомагає роботодавцям задовольнити кадрові потреби у операторах котелень.

    З розвитком опалювального обладнання, застосуванням нових видів палива і розширенням завдань по обігріву приміщень все більшого значення набуває навчання фахівців.
  1 жовтня 2021 року на базі Херсонського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості розпочались 5-денні курси цільового призначення операторів газової котельні, які перебувають на обліку Миколаївської районної філії Миколаївського ОЦЗ.
 
  Тож група, у складі 14 осіб за цей короткий час має можливість поновити знання щодо забезпечення безперебійної роботи обладнання котелень з дотримання техніки безпеки та правил експлуатації газового обладнання.
 
     По завершенню курсів усі вони дбатимуть, щоб у закладах освіти, охорони здоров’я, різних бюджетних установах було тепло. А служба заянятості і роботодавцям допоможе задовольнити кадрові потреби, і громадяни будуть працевлаштовані на робочі місця.
 

Всі новини →