Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

Проведення онлайн-співбесіди на заміщення вакансії асистента вчителя

30/09/2021

Інклюзивна освіта – відносно нове явище в системі освіти нашої держави. З 2011 року в загальноосвітніх школах України створюються класи з інклюзивним навчанням; запроваджується посада асистента вчителя для супроводження дітей з особливостями розвитку. В основу інклюзивної освіти покладена ідеологія, яка забезпечує однакове ставлення до всіх людей, але створює спеціальні умови для дітей з особливими потребами для реалізації права на освіту. Асистент вчителя – персональний супроводжувач учня з особливими потребами, який допомагає вчителю пристосуватись до потреб учня, не знижуючи при цьому якості освіти всього класу.

 Саме з метою підбору спеціаліста на посаду асистента вчителя в інклюзивному класі Полігонівського закладу загальної середньої освіти 
 
29 вересня у Вітовській районній філії Миколаївського ОЦЗ була проведена онлайн-співбесіда кандидатів з числа зареєстрованих безробітних з завучем освітнього закладу Наталією Бондарчук. Наталья описала особливості роботи спеціаліста з інклюзії, повідомила про вимоги та умови праці. Задачею асистента вчителя є забезпечення особисто орієнтованого спрямування освітнього процесу, забезпечення єдності навчання та розвитку учнів, надання консультацій батьків учнів з особливими освітніми потребами. Наталья надала докладні відповіді на всі запитання присутніх.
 
Зацікавленим заявленою вакансією було запропоновано ознайомитись безпосередньо з робочим місцем.
 

Всі новини →