Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

День відкритих дверей Дніпропетровського ЦПТО Державної служби зайнятості

30/09/2021

29 вересня 2021 року для безробітних Вітовської районної філії Миколаївського обласного центру зайнятості було організовано ZOOM-зустріч-«День відкритих дверей Дніпропетровського Центру професійно – технічної освіти  Державної служби зайнятості.»
Безробітні у кількості 5 осіб мали можливість отримати інформацію за таким професіями - касир у банку, манікюрник, оператор котельні, електрогазозварник, стропальник, продавець продовольчих та непродовольчих товарів, молодша медична сестра з догляду за хворими та побачити майстер-класи за  професією касир торгівельного залу та робота в програмі 3DSMAX(комп’ютерна графіка), основи 3D-друку. Також проінформували про курси підвищення кваліфікації-основи розробки WEB-сайтів, оператор з обробки інформації та програмного забезпечення. Слухачі мали можливість задати запитання у чаті , на які отримували ґрунтовні відповіді. 
 
Дякуємо директору та майстрам виробничого навчання Дніпропетровського ЦПТО Державної служби зайнятості за змістовну онлайн-зустріч та сподіваємось на подальшу співпрацю! 
 

 

Всі новини →