Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

Пенсії, соцвиплати та сповіщення про кредити: що презентує Мінцифра на Diia Summit

17/09/2021

 Пенсії, соцвиплати та сповіщення про кредити: що презентує Мінцифра на Diia Summit

 
На сьогоднішній день Інтернет являється важливим елементом у житті більшості людей та організацій.  Інтернет володіє практично безмежними можливостями повідомляти нову інформацію кожен день і дуже швидко.
Тому команда Мінцифри посилено працює та готується до Diia Summit, який відбудеться вже восени. За повідомленням Віцепрем’єр-міністра — Міністра цифрової трансформації України Михайла Федорова, цього разу презентують нові послуги та сервіси в кількох важливих для населення напрямах https://thedigital.gov.ua/news/pensii-sotsviplati-ta-spovishchennya-pro-krediti-shcho-prezentue-mintsifra-na-diia-summit. 
Одним з важливих напрямків є банківська безпека. Будуть запущені сповіщення про перевірку банком кредитної історії людини. Це необхідна для того, щоб виявляти випадки шахрайства. Якщо хтось спробує взяти на вас кредит, то вам прийде сповіщення, що банк перевіряє вашу кредитну історію. Також планується створення Єдиного реєстру всіх соціальних виплат. Це допоможе економити державі мільярди гривень бюджетних коштів та збільшити соцвиплати для українців.
Зараз команда Мінцифри також працює над реалізацією в Дії призначення та перерахунку пенсії, допомоги одиноким матерям та отримання субсидії на оплату комунальних послуг. Процес подання заяв буде спрощений, щоб люди не збирали сотні довідок та не ходили по різних державних структурах.
Це забезпечує повагу до прав людини. Держава – сервіс, з яким громадянам має бути комфортно.
 

 

 

 

Всі новини →