Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

Працевлаштування осіб з інвалідністю – умова їх економічної незалежності

13/09/2021

  Одним з напрямків роботи Державної служби зайнятості є сприяння працевлаштуванню інвалідів на створені та пристосовані для них робочі місця з урахуванням рекомендацій медико-соціальної експертної комісії.

Вирішуючи питання надання соціальних послуг інвалідам, а саме: сприяючи працевлаштуванню, фахівці служби зайнятості пропонують профорієнтаційні послуги, такі як - професійне навчання та перенавчання.
З цією метою в Миколаївській районній філії Миколаївського ОЦЗ проведено профконсультаційний захід «Повір у свої можливості» для осіб з інвалідністю задля позитивного ставлення до активного процесу пошуку роботи. Захід проходив за участі головного спеціаліста відділу «Миколаївське бюро правової допомоги» Миколаївського міського центру надання БВПД.
Сподіваємось, що суспільство буде сприймати осіб з інвалідністю не як клієнтів соціальних фондів, а як професіоналів, які потребують реалізації свого права на працю, на використання своїх здібностей і талантів. І це буде результатом праці фахівців служби зайнятості.

Всі новини →