Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

УВАГА СКАЗ!

18/08/2021

 Шановні мешканці смт.Ольшанське

      На території, прилеглій до смт.Ольшанське вставлено діагноз на сказ безпритульної кішки та накладено карантинні обмеження щодо сказу тварин з 17.08.2021р строком на 2 місяці, якщо не будуть зафіксовані нові випадки захворювання.
       Перед загибеллю тварина нанесла покус нашому співгромадянину Дишленко Анатолію Васильовичу й на даний час від знаходиться під наглядом лікарів та отримує лікувальну допомогу.
        Серед тварин Вірус сказу поширюється через покус однієї тварини іншою, а також може заразитися й людина у випадку покусу або подряпини домашньою твариною яка могла контактувати з іншими тваринами. Тобто вірус передається шляхом «слюна-рана».
       Щоб не допустити виникнення сказу серед домашніх ветеринарна служба району буде проводити щеплення. З цього приводу, будь-ласка, звертайтесь до Ольшанської селищної ради та до ветеринарного спеціаліста - Анни Журавель (0681593273).
        Уникайте контакту з дикими та безпритульними тваринами, адже вони є переносниками небезпечної для життя хвороби, адже при появі видимих признаків хвороби ефективного лікування не існує.
        Бережіть себе та своїх близьких. 
 

Всі новини →