Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

На національному порталі з розвитку цифрової грамотності  Дія.Цифрова освіта  з’явився безоплатний курс для державних службовців «Що таке державна політика і як її формувати»

13/08/2021

 На національному порталі з розвитку цифрової грамотності  Дія.Цифрова освіта  (https://osvita.diia.gov.ua/courses) з’явився безоплатний курс для державних службовців «Що таке державна політика і як її формувати».

Це 10 серій тривалістю 4-7 хвилин.

Після проходження навчання кожен отримає сертифікат, що засвідчує успішне проходження базового курсу з цифрової грамотності обсягом 0.2 кредиту ЄКТС.

 

Освітній курс охоплює питання, що таке державна політика, цикл формування державної політики, як визначити проблему, що потребує розробки державної політики, навіщо та за яким алгоритмом аналізувати чинний курс державної політики, джерела варіантів державної політики, вплив як суть державної політики, типи оцінювання державної політики. 

 

Обережно! Кібершахраї

Зі стрімким розвитком технологій та впровадженням їх у повсякденне життя дедалі більше конфіденційної інформації зберігається на мобільних пристроях. Кібершахрайство з сім-картою стає поширеною проблемою, адже жертвою може стати будь-хто — від звичайних громадян до власників компаній.
 

Під час курсу ви дізнаєтесь, як захиститись від дій зловмисників. Засвоїте покрокові інструкції для ефективного захисту своїх приватних даних. Дізнаєтесь про вдалі приклади боротьби з кібератаками. Отримаєте сертифікат, що засвідчує успішне проходження базового курсу з цифрової грамотності, обсягом 0,2 кредиту ЄКТС.

Всі новини →