Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

«Шляхи подальшого вдосконалення співпраці центру зайнятості із кадровими службами, спрямованої на зміцнення кадрового потенціалу підприємств, у тому числі тих, на яких працюють люди з інвалідністю».

06/08/2021

05.08.2021 року у Вітовській районній філії Миколаївського обласного центру зайнятості відбувся семінар з роботодавцями району. 
 
        Відкрила семінар директор Вітовської районної філії Тетяна Лукашук, яка ознайомила присутніх із ситуацією, що склалася на ринку праці району та розповіла, які послуги надає служба зайнятості роботодавцям.
Також на семінарі йшлося про задоволення потреб роботодавця в укомплектуванні вакансій шляхом навчання, перенавчання, підвищення кваліфікації, стажування кандидатів на вакантні робочі місця.
Особливу увагу звернули на особливості навчання на виробництві із застосуванням дуальної системи навчання та підтвердження результатів неформального професійного навчання за робітничими професіями.
 Крім того, учасники семінару розглянули важливе питання сьогодення – це працевлаштування інвалідів з числа безробітних громадян, які перебувають на обліку в центрі зайнятості та дотримання роботодавцями квоти щодо чисельності працівників з числа неконкурентоспроможних категорій населення.
Зустріч пройшла у формі діалогу, під час спілкування надійшло чимало запитань від присутніх, на які вони отримали вичерпні відповіді.
 

Всі новини →