Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

«Школа фермерства 2.0»

02/08/2021

На минулому тижні, 28 липня 2021 року у Вітовській районній філії Миколаївського обласного центру зайнятості  на базі Херсонського ЦПТО служби зайнятості закінчила навчання за дистанційною формою група безробітних у кількості десяти осіб  за напрямом «Овочівництво. Школа фермерства 2.0». 
 
«Школа фермерства 2.0» - комплексний короткостроковий навчальний онлайн-курс з основ сільського господарства , на якому безробітні мають можливість отримати знання за напрямом сільського господарства «Овочівництво», економічні питання та питання новітніх технологій даного напряму. Даний курс навчання  дає можливість безробітним відкрити власну справу у сфері сільського господарства. 
 
Миколаївщина - аграрна область, тож такі курси викликають зацікавленість та користуються попитом серед безробітних та потенційних роботодавців. А завдяки професійним тренерам, цікавому підходу до навчання та актуальній тематиці такі курси завойовують дедалі більшу популярність серед клієнтів служби зайнятості.
 
Після закінчення навчання у безробітних осіб Вітовської районної філії Миколаївського обласного центру зайнятості залишились  позитивні враження та гарні відгуки  щодо  отримання нових знань.

 

Всі новини →