Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

Відеоконференція районного штабу з підготовки до опалювального сезону 2021/2022 року

30/07/2021

30  липня 2020  року  о  10.00 годині виконувач функцій і повноважень голови райдержадміністрації перший заступник голови райдержадміністрації Олексій Допіра, за дорученням голови Миколаївської  райдержадміністрації Ігоря Мухарського, провів відеоконференцію районного штабу  з підготовки  до опалювального сезону  2021/2022  року  та сталого  його проходження  в Миколаївському районі разом із представниками сільських, селищних, міських територіальних  громад району.


       В  міжопалювальний сезон 2021 року на території Миколаївського району продовжуються  роботи з комплексної підготовки об’єктів  соціально-культурного призначення, з яких підготовлено  всього –– 366  од. (62,4 %)                     із  587 од. запланованих.


Проблемні питання, які впливають на своєчасний початок проведення опалювального сезону, відсутні.


Заслухано інформацію щодо результатів перевірок  ГУ ДСНС                      у Миколаївській області об’єктів за результатами перевірки закладів освіти Миколаївського району. Пропозиції, надані Чорноморською                              та Мішково-Погорілівською сільськими територіальними громадами з цього питання, будуть враховані.

Присутні представники  АТ «Миколаївгаз» та АТ «Миколавобленерго» надали вичерпну інформацію щодо роботи служб у підготовчому періоді               до проведення опалювального сезону та надали відповіді на питання територіальних громад.  

Наразі питання підготовки об’єктів теплопостачання і теплоспоживання Миколаївського району до роботи в опалювальному сезоні 2021/2022 року знаходиться на постійному контролі керівництва Миколаївської райдержадміністрації.
 

Всі новини →