Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

Нарада з питань впровадження заходів з енергозбереження в Миколаївській ОДА за участю Першого заступника Міністра розвитку громад та територій України В. Лозинського

28/07/2021

За дорученням голови Миколаївської районної державної адміністрації Ігоря Мухарського у вівторок,  27 липня,  заступник голови райдержадміністрації   Максим Кашуба взяв участь у нараді з питань впровадження заходів з енергозбереження в Миколаївській  обласній  державній  адміністрації, яка пройшла за участю Першого заступника  Міністра  розвитку громад та територій України  В. Лозинського,   консультанта групи управління проектами Світового банку С. Терлецького, а також  представників районних державних адміністрацій,  територіальних громад, керівників окремих структурних підрозділів облдержадміністрації, регіонального координатора ПРООН в Миколаївській області Т.Гвоздь.
Відкриваючи нараду, Георгій Решетілов зазначив, що її метою  є визначення  проблемних питань, а також обговорення досягнень та планів у сфері енергоефективності Миколаївської області.
Обговорили стан впровадження заходів із енергозбереження та використання відновлювальних джерел енергії в області, участь ОСББ у програмі Фонду енергоефективності «ЕНЕРГОДІМ» .
Під час діалогу Василь Лозинський закликав керівників територіальних громад Миколаївщини активно долучатися до рекомендованих програм та проєктів з енергозбереження, адже житлово-комунальне господарство повинно працювати за будь-яких умов. “Заходи з енергозбереження дозволять споживачам економити на оплаті житлово-комунальних послуг”, — сказав Василь Лозинський.
На закінчення наголосив, що ефективне  енергозбереження - це ще один із варіантів незалежності нашої держави.

Всі новини →