Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

«Стань прикордонником сьогодні!»

23/07/2021

 У рамках співпраці Вітовської районної філії Миколаївського обласного центру зайнятості з Окремим регіональним центром комплектування Державної прикордонної служби України , з  метою посилення мобілізації та патріотичних настроїв населення,   у Вітовській  районній філії Миколаївського ОЦЗ  було проведено інформаційно-просвітницький захід  для безробітних , які знаходяться на обліку  з орієнтації на службу за контрактом у Державній прикордонній службі України. 

 Зелінська Наталія, відповідальний виконавець групи з добору у Миколаївській області Окремого регіонального центру комплектування Державної прикордонної служби України , ознайомила  присутніх із спеціальностями, за якими проводиться набір на контрактну службу до органів охорони кордону:  інспектори та дільничі інспектори прикордонної служби, водії, інструктори, дозиметристи, корабельні фахівці, мотористи, кухарі. Цікава була інформація щодо вимог до кандидатів на військову службу за контрактом, умов прийняття на службу та професійне навчання персоналу,  умов  праці та заробітної плати. Також запропонувала вступити до профільного ВУЗу - Національної академії Державної прикордонної служби України. Випускники отримують військові звання з організації охорони та захисту  державного кордону України та диплом державного зразка за однією з цивільних спеціальностей . Проінформувала про порядок та умови вступу до Національної академії Державної прикордонної служби України ім. Б. Хмельницького (м. Хмельницький). Безробітні задавали безліч питань, на які отримували відповіді.   
      Дякуємо за співпрацю Окремому регіональному  центру  комплектування Державної прикордонної служби України, яка й  надалі буде продовжена з метою працевлаштування безробітних. 
 

Всі новини →