Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

Легалізація робочих місць в Ольшанській громаді

19/07/2021

     Цими днями фахівці Миколаївської районної філії Миколаївського ОЦЗ провели інформаційно - роз’яснювальний рейд на території Ольшанської ОТГ спрямований на детінізацію зайнятості. Було обстежено ряд торгових точок (магазинів) в населених пунктах громади. 
 
      Під час заходу заступником начальника відділу Вікторією Тарановою проведено інформаційно-роз’яснювальну роботу з роботодавцями та найманими працівниками щодо дотримання законодавства про працю, зокрема легалізацію робочих місць, недопущення виплати заробітної плати у розмірі, меншому за встановлений законодавством мінімальний рівень.
 
 
       На момент здійснення рейду у більшості торгових точок (магазинах) здійснювали торгівлю наймані працівники без трудового договору.
 
       Усім підприємцям, у яких виявили порушення, було рекомендовано негайно укласти трудові договори з найманими працівниками. 
 
       Продавчиням, які здійснювали продаж товарів без оформлення трудових відносин, надано роз’яснення про відповідальність та переваги реєстрації підприємницької діяльності або трудового договору. 
 
       Робота у даному напрямку триватиме і надалі.

 

Всі новини →