Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

Спідьна робоча нарада по обговоренню питань соціального захисту населення територіальних громад

14/07/2021

У понеділок, 12 липня, за ініціативою начальника управління соціального захисту населення Миколаївської районної державної адміністрації Оксани Калюжної, відбулася робоча нарада спільно з директором департаменту соціального захисту населення Миколаївської облдержадміністрації Оксаною Єльчиєвою,  її заступником Надією Матвієнко та фахівцями: Владою Житнич - начальником відділу з програмного забезпечення, Галиною Стопченко - головного спеціаліста відділу організації та надання послуг, Євгенією Голубченко - прессекретарем, із залученням профільного заступника голови Миколаївської райдержадміністрації Максима Кашуби, по обговоренню питань соціального захисту населення територіальних громад із залученням представників структурних підрозділів територіальних громад Миколаївського району. 

На нараді обговорювали:  
-проблемні питання, які виникають при призначенні і виплаті компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги громадянам похилого віку, особам з інвалідністю, у дітям з інвалідністю, хворим, які не здатні до самообслуговування і потребують сторонньої допомоги;  
 
-психологічну реабілітацію та професійну підготовку учасників АТО/ООС;  
 
-порядок забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю та інших окремих категорій населення територіальної громади, які відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України #321 від 05.04.2021 року. 
 
Всі питання викликали активне обговорювання в учасників наради. Обговорили багато питань, які не входили до поядку денного. Дуже приємно, що знайшли порозуміння та конструктив, також, залучилися підтримкою та тісною співпрацею: область - райдержадмінстрація - територіальні громади. Адже, нам потрібно об'єднуватися заради добробуту та розвитку всього Миколаївського раону та його мешканців.
 
Нажаль, не взяли участь у нараді соціальні представники територіальних громад: Радсадівської, Нечаянської, Степівської, Ольшанської, Чорноморської, Сухоєланецької сільських рад. Сподіваємося, були на це вагомі причини!
 
 

 

Всі новини →