Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

Служба за контрактом в Збройних Силах України – актуальна робота сьогодні!

08/07/2021

 У Вітовській районній філії Миколаївського обласного центру зайнятості в рамках Дня учасника АТО/ООС та орієнтації на службу за контрактом було проведено інформаційний  семінар для військовослужбовців та учасників АТО/ООС, в якому прийняли участь Майор Платонов Георгій – офіцер відділення призову Вітовського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки та  безробітні з числа демобілізованих учасників АТО  , які зареєстровані у  Вітовській районній  філії Миколаївського ОЦЗ.

В своєму виступі  Георгій Платонов ознайомив безробітних з умовами прийняття на військову службу за контрактом, розповів про соціально-правовий захист військовослужбовців та перспективи росту, пільги для військовослужбовців. Безробітні, задавали безліч питань щодо попередньої професійної підготовки до служби в Збройних силах України, про термін укладання контракту та інше.
Зустріч проходила в позитивній атмосфері, що сприяло активному спілкуванню та  викликала зацікавленість серед безробітних та збільшила мотивацію до працевлаштування. Служба за контрактом в Збройних Силах України – це досить актуальне працевлаштування на сьогодні , а головне - захист державної цілісності нашої країни!                               
 

                                 

Всі новини →