Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

Будні служби у справах дітей

22/06/2021

Продовжується робота щодо підписання договорів з  прийомними сім'ями. На минулому тижні відбувся виїзд до Коблевської територіальної громади, де відбулась зустріч з прийомними батьками із п'яти сімей. В ході конструктивної розмови визначились щодо відвідування службою осель цих сімей та поповнення їх  складу. З працівниками служби  Коблевської територіальної громади намітили ряд важливих заходів щодо спільної роботи.

Відбувся виїзд на територію Радсадівської територіальної громади в сім'ї, які знаходяться на обліку в складних життєвих обставинах. Складено відповідні акти і висновки.

За останній період в районі десятеро дітей отримали сімейний затишок. Відповідно до розпоряджень голови районної державної адміністрації цих дітей взято під опіку та батьківське піклування.

Сьогодні проведено загальну апаратну нараду з усіма працівниками служби, включаючи і тих, які працюють на віддалених місцях.

Начальник служби Овсієвська Тетяна Євгенівна привітала всіх присутніх з наступаючим святом Державної служби. В ході наради обговорено робочі питання та розставлено пріоритети їх виконання.

22.06.2021 працівники служби прийняли участь у навчанні за загальною короткостроковою програмою «Емоційний інтелект як складова професійної успішності публічних службовців» за допомогою  програмного додатка Zoom.

 

 

 

Всі новини →