Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

Реконструкція Н-24: рух транспорту перенаправляється на тимчасову об’їзну дорогу

12/06/2021

До уваги водіїв: з понеділка, 14 червня, ділянку реконструкції траси Н-24 Благовіщенське-Миколаїв, км 183+200 – км 185+800, неподалік міста Нова Одеса закривається для проїзду. Рух транспорту перенаправляється на тимчасову об’їзну дорогу.

Підрядник розпочне роботи з розбирання існуючого покриття для подальшого розширення проїзної частини автошляху під параметри ІІ категорії по спрямленому маршруту.
 
Просимо водіїв врахувати цю інформацію під час пересування автодорогою Н-24.
 
Окрім цього у режимі нон-стоп продовжуються роботи по зведенню мостового переходу через річку Гнилий Єланець. Для пришвидшення темпів будівництва на об’єкті реконструкції працюють дві зміни мостобудівельників: денна та нічна.
 
Наразі триває армування та бетонування шкафної стінки контрофорсів. Також на об’єкт доставлено основні конструкції майбутнього мосту. Із 35-ти передбачених проектом, натепер маємо майже половину - 17 балок.
Нагадаємо, що реконструкція Троїцького мосту виконується у рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике Будівництво». Проєктом передбачено спрямлення та розширення траси і будівництво на ній нового мостового переходу. Існуючий міст через річку Гнилий Єланець по завершенню реконструкції підлягає розбиранню.
Служба автомобільних доріг у Миколаївській області
#ВеликеБудівництво

Всі новини →