Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

У Миколаївському районі створено ще один дитячий будинок сімейного типу

31/05/2021

Дитині для повного і гармонійного розвитку необхідно зростати в сім’ї, в атмосфері щастя, любові та розуміння. Цю просту істину знає кожен, як і те, що не повинно бути одиноких і обділених долею дітей. Та на жаль вони є. Ці діти чекають свого щастя і мріють про повноцінну сім’ю.

Однією з форм сімейного виховання дітей-сиріт та дітей, які залишилися без піклування батьків, є дитячий будинок сімейного типу.
 
На території колишнього Новоодеського району ,нині – Миколаївський успішно функціонує чотири дитячих будинка сімейного типу. 
 
28 травня 2021 року головою Миколаївської районної державної адміністрації Ігорем Мухарським було підписано розпорядження №151-р про створення дитячого будинку сімейного типу на базі прийомної сім’ї Скворцових.
 
Так, створена 04 вересня 2017 року прийомна сім’я Скворцова Володимира Володимировича та Скворцової Зінаїди Геннадіївни, яка успішно виховувала 3 власних дітей та 4 дітей, позбавлених батьківського піклування, поповнилася ще 4 дітками, позбавленими батьківського піклування, і набула статус Дитячого будинку сімейного типу. 
 
Побажаємо батькам-вихователям Володимиру Володимировичу та Зінаїді Геннадіївни,  успіхів на цьому непростому шляху, невичерпної енергії, наснаги та міцного здоров’я.
 
А  Юлії, Тимуру, Яні та Вікторії, які сьогодні отримали шанс на щастя, стати частинкою цієї дружної родини.
 
 
 
 

Всі новини →