Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

Робоча зустріч начальника служби у справах дітей Миколаївської РДА з прийомними батьками та батьками-вихователями Новоодеської міської, Костянтинівської та Сухоєланецької ТГ

21/05/2021

19 травня 2021 року відбулася робоча зустріч начальника служби у справах дітей Миколаївської районної державної адміністрації    Овсієвської Т.Є. з прийомними батьками та батьками-вихователями Новоодеської міської,  Костянтинівської та Сухоєланецької сільських територіальних громад. 

На теперішній час на підвідомчій території діють 4 дитячих будинки сімейного типу, в яких виховуються 28  дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, та 7  прийомних сімей, в яких виховуються  15 дітей.

Під час зустрічі Тетяна Євгеніївна ознайомила батьків із змінами в адміністративно-територіальному устрої Миколаївської області, створенням служби у справах дітей Миколаївської районної державної адміністрації. Повідомила, що відповідно до розпорядження голови комісії з реорганізації Миколаївської, Березанської, Вітовської, Новоодеської, Очаківської районних державних адміністрацій Миколаївської області від 05 січня 2021 року № 4-р «Про заходи з реорганізації районних державних адміністрацій Миколаївського району Миколаївської області» Новоодеська районна державна адміністрація припинила свою діяльність шляхом приєднання до Миколаївської районної державної адміністрації і тому виникла необхідність у заключенні нових договорів про влаштування дітей на виховання та спільне проживання у прийомній сім’ї, дитячому будинку сімейного типу.

 
Прийомні батьки та батьки-вихователі озвучили проблемні питання, які виникають в процесі виховання та утримання дітей. 
 
Наприкінці зустрічі були підписані відповідні договори.
 
 

Всі новини →