Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

Вклонімося матері солдата

09/05/2021

Нікуди від пам’яті не дітись,
Не пізнати покою й тиші.
Залишається вічною біллю в серці
Син, що не повернувся з війни.
Саме перше слово, яке каже людина в своєму житті – це слово «мама». В найскладніші, важкі і відповідальні моменти життя ми пригадуємо обличчя мами. Її немає поруч – і ми, подумки, ведемо з нею розмову: запитуємо, радимось, корімося за невдачі і ділимося радістю. Мама – це наша совість і суддя. Для кожної людини вона – символ родини, дому і Батьківщини. Тому так тісно і переплутаються в нашій свідомості два слова – мати і Батьківщина. А ми, сини і доньки – завжди захисники її і матері-Батьківщини.
Саме тому в найважчі часи для Батьківщини, коли вона знаходиться під загрозою свого існування і територіальної цілосності, вчорашні хлопчики та дівчатка встали до строю захисників, і матері їх благословляли на їх важкий і подекуди смертний бій. На алтар рятування матері-Батьківщини покладено тисячі життів. До своєї перемоги наші захисники йдуть через кров та смерть, через великі страждання та труднощі, йдуть щоби перемогти, заслонивши собою мати і Батьківщину. Куля, що вразила бійця на фронті, базжалісно б’є і в материнське серце, б’є за тисячі кілометрів, наносячи невиліковні, нестерпні рани.
Імена синів і доньок , захисників нашої Батьківщини назавжди лишаться у серці та пам’яті матері-України і жителів Миколаївщини. Спливають роки, однак їхні прізвища не перестають відзиватися болем. Мужні діти України віддали свої життя, захищаючи ціліснісить нашої держави.
Кожного з них дома чекали наречені, дружини, діти і матері, бабусі. Чим виміряти горе солдатських матерів?! Чи є межа терпінню, силі духу і мужності твоєму, солдатська мамо. Ми віримо, що завдяки мужності їх синів ми завжди переможемо.
Миколаївський РТЦК та СП

 

 

Всі новини →