Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

Онлайн - засідання державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Миколаївській районній державній адміністрації

30/04/2021

30 квітня 2021 року за дорученням голови Миколаївської районної державної адміністрації Ігоря Мухарського, перший заступник голови Миколаївської районної державної адміністрації Олксій Допіра провів онлайн - засідання державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Миколаївській районній державній адміністрації. До порядку денного включили питання зняття карантину по сказу тварин в с. Зелений Гай на території Степівської сільської ради ТГ, Миколаївського району, Миколаївської області.

 

 
 
Так, 16 лютого 2021 року було введено карантинні обмеження через зареєстрований випадок сказу безпритульного кота. За період карантину було проведено облік поголів’я та щеплення проти сказу свійських собак та котів в кількості 100 голів. Проводилися співбесіди щодо запобігання розповсюдження сказу тварин, здійснювався моніторинг загрозливих зон. На даний час клінічних ознак сказу не виявлено.  
 
За результатами обговорення комісійно вирішили зняти карантинні обмеження щодо сказу тварин, про що проінформувати Степівського сільського голову.

Всі новини →