Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

Засідання місцевої комісії

29/04/2021

           29 квітня 2021 року в залі засідань Миколаївської районної ради відбулося засідання місцевої комісії для формування пропозицій стосовно потреби спрямування субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа (далі - комісія). Положення про комісію та її склад було затверджено відповідними розпорядженнями голови Миколаївської районної державної адміністрації.

          Відкрив засідання голова комісії, заступник голови Миколаївської районної державної адміністрації Максим Кашуба, який зосередив  увагу присутніх на основних повноваженнях комісії та ознайомив з порядком денним.
 
 
         На розгляд комісії було винесено 3 питання, зокрема про проведення      обстеження    стану     житлових  приміщень (квартир), що придбавається особами з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.
          
        За результатами розгляду порушених на засіданні питань шляхом відкритого голосування комісією було прийнято відповідні рішення та рекомендації.
 

Всі новини →