Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

28 квітня в Україні відзначають День охорони праці

27/04/2021

Згідно з Указом Президента України від 18.08.2006 № 685/2006 щороку 28 квітня в Україні відзначають День охорони праці. За рекомендацією Міжнародної організації праці девіз зазначеного заходу у 2021 році буде проходити під гаслом всесвітнього дня безпеки та здоров’я на роботі: «Передбачати, готуватися та реагувати на кризи – ІНВЕСТУЙМО ЗАРАЗ У СТІЙКІ СИСТЕМИ БЗР».

У 2021 році Міжнародна організація праці присвячує  День охорони праці залученню потенціалу елементів системи безпеки та здоров’я (далі – БЗР), що сприяють безпеці та здоров’ю на роботі. 
З минулого року і до цього часу COVID-19 впливає негативно на життя цілої планети і, як наслідок цього, в економічному розвитку та в отриманні прибутків страждають не тільки роботодавці, але і наймані працівники. Така ситуація призвела до зменшення виділення коштів на розвиток самої системи охорони праці по її основним напрямкам, направлених в першу чергу на збереження здоров’я та життя працівників (застрахованих осіб).
Нинішня криза демонструє важливість зміцнення систем БЗР, включно зі службами безпеки та охорони здоров’я на роботі як на національному рівні, так і на рівні підприємств.
Міжнародна організація праці прагне показати важливість створення стійких систем БЗР та інвестування коштів у них. 
Управління соціального захисту населення Миколаївської райдержадміністрації наполегливо рекомендує усім керівникам підприємств, установ, організацій, фізичним особам-підприємцям звернути особливу увагу на запобігання виробничим ризикам.
 

Всі новини →