Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

Роботодавцю – компенсація єдиного соціального внеску, безробітному - гідне робоче місце

23/04/2021

      Одним з механізмів стимулювання роботодавців до створення та збереження робочих місць, соціального захисту неконкурентоспроможних категорій населення є надання службою зайнятості компенсації єдиного соціального внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

     З цього питання 20 квітня у Вітовській районній філії був проведений семінар для роботодавців району. Учасникам семінару були надані роз’яснені щодо порядку надання компенсації єдиного соціального внеску за працевлаштування безробітних на новостворені робочі місця; запропоновані новаційні послуги служби зайнятості з підбору кадрів, засновані на сучасних інформаційних технологіях; новітні онлайн- сервіси: електронний кабінет роботодавця, відео-вакансії, онлайн-співбесіди з роботодавцями.

 

     Наприкінці заходу Директор філії Тетяна Лукашук підкреслила соціальну значимість офіційного оформлення трудових відносин, запевнила учасників семінару у прагненні служби зайнятості максимально задовольнити потребу роботодавців в кваліфікованих кадрах та надати їм фінансову підтримку.

     

 

Всі новини →