Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

До ЕКО-руху долучилися працівники Миколаївської райдержадміністрації

22/04/2021

Щорічно 22 квітня в усьому світі відзначається Міжнародний день Землі – свято, яке об’єднує різні народи планети у справі захисту навколишнього середовища  і збереження тих багатств і природних ресурсів, якими наділила нас природа 
  
.
Цей день – нагадування про екологічні катастрофи, день, коли кожна людина має можливість замислитися над тим, що вона може зробити для розв’язання екологічних проблем. До ЕКО-руху долучилися і працівники Миколаївської  райдержадміністрації.
 
 
Так сьогодні, дружній колектив, на чолі з т.в.о. начальника управління цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації та організації діяльності центрів надання адміністративних послуг Миколаївської районної державної адміністрації Інни Токар провели першу в цьому році весняну толоку. Держслужбовці  упорядкували територію біля адмінбудівлі, прибрали сміття, побілили дерева, замели територію.
 

Весняні толоки  – це додатковий привід нагадати про те, що чистота навколо залежить від кожного, і тільки разом ми зможемо зберегти красу природи. 

Всі новини →