Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

Створення і збереження робочих місць - забезпечення ефективної зайнятості населення

19/03/2021

Створення і збереження робочих місць та забезпечення ефективної зайнятості населення – головні чинники ринку праці. І шлях вирішення цих проблем – в продуктивному співробітництві служби зайнятості і роботодавців. Дієвим методом досягнення порозуміння з роботодавцями є відвідування підприємств, проведення зустрічей в територіальних громадах та сільських радах.

Сімнадцятого березня відбулася зустріч директорки Вітовської районної філії Миколаївського обласного центру зайнятості Тетяни Лукашук з головою Галицинівської об’єднаної територіальної громади Іваном Назаром. Під час співбесіди розглянули механізми стимулювання працедавців до створення нових робочих місць та працевлаштування на них громадян, які є недостатньо конкурентоспроможними на ринку праці, шляхом виплати компенсації роботодавцю в розмірі єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування за відповідну особу
 
Також були відвідані підприємства, розташовані на території Галицинівської об’єднаної територіальної громади. До уваги роботодавців було запропоновано інформацію про види послуг державної служби зайнятості, в тому числі нові електронні сервіси, професійно – кваліфікаційний склад безробітних осіб, які перебувають на обліку, сучасні можливості служби зайнятості у задоволенні потреб роботодавців, про умови реєстрації безробітних осіб та інші.
 
Вітовська  районна філія Миколаївського ОЦЗ веде активну роботу у напрямку співпраці з роботодавцями району щодо надання компенсації за створення нових робочих місць, що дає можливість безробітним отримати роботу, а роботодавцям – зекономити витрати на оплату праці.
 

Всі новини →