Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

У День Незалежності, пройшов Кубок Миколаївського району з футболу

27/08/2018

24 серпня 2018 року, у День Незалежності, пройшов Кубок Миколаївського району з футболу. Участь в змаганнях взяли три команди, що продемонстрували найкращі результати в районному Чемпіонаті: ФК «Степове-Михайлівка», ФК «Радсад» та ФК «Ольшанське».

Гостинно приймали гравців і вболівальників с. Степове і ДП «Племрепродуктор «Степове». Організатор змагань – Федерація футболу Миколаївського району під керівництвом Сергія Мітіна. Головний суддя змагань - Юрій Зарванський.

За результатами трьох ігор, Кубок району дістався збірній Степового та Михайлівки. Цього року хлопці з двох сільських рад грали в одній команді протягом всього сезону.

Як зазначив тренер Руслан Саргсян, через брак гравців: «Це дві сильні команди. Але так сталося, що і там, і там не вистачало футболістів – хтось поїхав, хтось пішов служити. Тому ми вирішили об’єднатися. Та гадаю, що скоро знову матимемо повноцінний склад як у Степовому, так і в Михайлівці. А можливо, в майбутньому це буде одна громада і ми продовжимо грати разом».

Друге і третє місце визначила післяматчева серія пенальті. І, без сумніву, це був один з найемоційніших і напружених моментів гри. Отож, друге місце в Кубку виборола команда Радсаду (тренер – Антон Шиманець), третє посів ФК «Ольшанське» (тренер – Володимир Миндру).

 

За інформацією редакції газети "Маяк"

 

Всі новини →