Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

У Миколаєві запрацював перший в області регіональний офіс «Зроблено в Україні» для підтримки малого та мікробізнесу регіону

12/07/2024

Відкриття офісу відбулося за участі голови Миколаївської військової адміністрації Віталія Кіма, народного депутата України, заступника голови Комітету Верховної Ради України з питань економічного розвитку Dmytro Kysylevskyy Дмитра Кисилевського, народного депутата України, голови комітету з питань аграрної та земельної політики Олександра Гайду, а також народних депутатів України Богдана Кицака, Артема Чорноморова, Максима Дирдіна та Ігора Копитіна.

Головною метою відкриття офісів «Зроблено в Україні» є підтримка та стимулювання розвитку підприємництва в регіоні. Тут діючі та майбутні підприємці зможуть отримати фахові консультації, допомогу в оформленні документів для отримання грантів й участі в інших урядових грантових програмах підтримки бізнесу, дізнатися про регіональні програми та проєкти, якими можна скористатися паралельно.

 «Надзвичайно важливо стимулювати зайнятість, сплачувати податки, створювати нові робочі місця. Це особливо цінно в умовах важких економічних обставин, спричинених війною», — наголосив Віталій Кім.

В сучасному офісі «Зроблено в Україні» можна отримати консультацію щодо діючих програм служби зайнятості, таких як: ваучери на навчання працівників, програми навчання та перенавчання у Центрах профтехосвіти, кваліфікована допомога із пошуком та підготовкою кадрів, компенсація за облаштування робочих місць для людей з інвалідністю, компенсації за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб та інші.

Зокрема, в офісах «Зроблено в Україні» консультують з урядових програм:

-          мікрогрант «Власна справа»;

-          грант для ветеранів та другого з подружжя;

-          грант на переробку/дрони;

-          грант на сад;

-          грант на теплицю;

-          є-Оселя: програма доступного кредитування житла;

-          доступні кредити «5-7-9»: інвестиційні кредити для переробної промисловості;

-          закупівля української с/г техніки та обладнання: компенсація 25% витрат закупівлі.

Щодо програм підтримки для середнього бізнесу, фахівці центрів «Зроблено в Україні» можуть перенаправити підприємців до профільних установ.

Миколаївщина стала 14 регіоном де реалізується дана Всеукраїнська платформа. Всього заплановано відкриття трьох таких офісів в області.

Відкритий офіс працюватиме з понеділка по п’ятницю за адресою: м. Миколаїв, вул. Нікольська, 68.

Запрошуємо всіх бажаючих!

Довідково: Офіси «Зроблено в Україні» — це складова політики Уряду з підтримки українських виробників. Вони є платформою для сприяння розвитку вітчизняного бізнесу та підвищення конкурентоспроможності українських товарів на ринках. Звернувшись до такого офісу, можна отримати фахові консультації, дізнатися про всі урядові та регіональні програми, якими можна скористатися одночасно. При цьому фахівці офісу не тільки консультують, а й супроводжують під час заповнення заявок та написанні бізнес-планів на отримання гранту.

Дякую за підтримку Юлія Свириденко, Юлія Жовтяк!

https://fb.watch/tgu3RFK5Vl/

https://www.facebook.com/photo/?fbid=3780953378839187&set=pcb.3780955282172330

Всі новини →