Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

Чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини при Миколаївській РВА

11/07/2024

11 липня 2024 року в залі засідань Миколаївської районної ради відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини при Миколаївській районній військовій адміністрації.

Відкрила засідання заступник голови комісії, начальниця Служби у справах дітей Тетяна Овсієвська, яка ознайомила присутніх з порядком денним та внесеними змінами до складу комісії.

На розгляд винесено чотири питання, одне з яких - про створення дитячого будинку сімейного типу на базі прийомної сім’ї, яка функціонує з 2008 року на території Радсадівської ТГ.

Підведено підсумки роботи Служби у справах дітей з питання соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, за І півріччя 2024 року.

Начальник відділу Олег Жук проінформував, що станом на 01.07.2024 в районі на обліку знаходяться 323 дитини, які перебувають у складних життєвих обставинах. Основними причинами постановки дітей на облік є невиконання батьками своїх батьківських обов'язків, жорстоке поводження з дітьми, хвороби батьків та дітей. Внаслідок вчинення насильства та жорстокого поводження з дітьми на обліку знаходяться 11 дітей.

Присутній на засіданні комісії інспектор сектору ювенальної превенції ВП Миколаївського РУП ГУ НП в Миколаївській області, майор поліції Олександр Кравченко розповів про вжитті заходи щодо профілактики правопорушень серед неповнолітніх дітей на території Миколаївського району.

Комісійно затверджено індивідуальні плани соціального захисту дітей, які позбавлені батьківського піклування, та знято з контролю виконані рішення комісії.

За результатами розгляду порушених на засіданні питань шляхом відкритого голосування комісією було прийнято відповідні рішення 

Всі новини →