Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

Підсумки тижня: щоденні справи та урочисті події

28/06/2024

Новий тиждень розпочався з приємної події. Мав честь разом із народним депутатом України Олександром Пасічним привітати з професійним святом державних службовців Миколаївської РВА, з якими пройшли разом багато чого. Були проблеми, складнощі, були успіхи та досягнення. Ми все долаємо дружньою командою. Особисто подякував та відзначив грамотами й подяками колег.

Вчергове провів брифінг для представників ЗМІ, на якому мова йшла про соціально-економічну ситуацію та бюджетування в районі. Говорили про підтримку внутрішньо переміщених осіб, компенсації за пошкоджене, знищене житло. Звітував про облаштування захисних споруд та нарощування фонду. Ще одним із важливих питань було початок нового 2024-2025 навчального року. Наразі проводиться робота, аби очне навчання розпочалося у близько 80% шкіл. Відповів на запитання журналістів, що стосувались різних напрямків життя району.

Продовжуємо діалог з громадами. У рамках співпраці та на звернення керівника Березанської громади надано допомогу у вигляді спеціальних контейнерів для збору сміття. Цього тижня комунальне підприємство «Березань» отримало 35 таких нових контейнерів. Це дасть змогу більш ефективно та якісно надавати послуги по збору та вивезенню побутових відходів. Сподіваюся на усвідомлення з боку мешканців необхідності цивілізованого сортування сміття, адже наша мета — чисті громади та довкілля.

Не заважаючи на спеку добровольчий будівельний батальйон Добробат продовжує допомагати постраждалим у подоланні наслідків обстрілів. Цього тижня волонтери завершили ще один об’єкт в селі Котляреве.

Пошук партнерів, співпраця з громадськими, благодійними організаціями й фондами залишається одним з ключових завдань. Галицинівська громада активно налагоджує співпрацю з міжнародною благодійною організацією/ Association for Aid and Relief Japan/AARJapan. Ми зацікавлені у розширенні кола співпраці, адже чим більше ресурсів для надання допомоги, тим ефективніше та швидше вирішаться актуальні проблеми громад.

Сьогодні наша країна відзначає велике державне свято – День Конституції України. Найчастіше в тексті Конституції згадується слово Україна – 451 раз на 15 розділів Основного Закону.

Україна – це ми з вами.

Зі святом!

Працюємо. Далі більше.

Всі новини →