Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

Виїзне засідання сесії Чорноморської сільської ради

28/06/2024

27 червня 2024 року під головуванням сільського голови Андрія Дмитренка відбулося виїзне засідання ХLVІІ сесії восьмого скликання Чорноморської сільської ради на території Кам’янського старостинського округу.

У роботі сесії взяли участь 16 депутатів сільської ради, старости, землевпорядники за присутності провідного спеціаліста управління забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування Лілії Романюк.

Усі питання, що виносилися на розгляд сесії, попередньо були опрацьовані та погоджені на засіданнях постійних комісій сільської ради.

Наповнення місцевого бюджету є надзвичайно важливим для кожної громади. Тож, депутати розпочали сесію з розгляду питань про встановлення ставок та пільг на 2025 рік із сплати земельного податку та податку на нерухоме майно, ставок єдиного податку для суб’єктів малого підприємництва, ставок акцизного податку з реалізації суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів на території Чорноморської сільської територіальної громади. Також, було прийнято рішення про встановлення транспортного податку та туристичного збору.

Відповідно до порядку денного було внесено зміни до :

- Переліку пріоритетних об’єктів та заходів Програми соціально-економічного розвитку Чорноморської сільської територіальної громади, що потребують фінансування у 2024 році зі змінами;

- обсягів фінансування Комплексної програми розвитку освіти Чорноморської сільської територіальної громади на 2021-2025 роки зі змінами;

- рішення Чорноморської сільської ради від 21 грудня 2023 року № 1

«Про бюджет Чорноморської сільської територіальної громади на 2024 рік» зі змінами.

У ході засідання було затверджено Програму надання одноразової допомоги дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування після досягнення 18- річного віку на 2024-2025 роки та розглянуто заяви про включення до переліку осіб, яким надається дозвіл на надання соціальної допомоги на непрофесійній основі.

Наприкінці сесії депутати обговорили ряд земельних питань.

Усі питання порядку денного були розглянуті та прийняті відповідні рішення.

Засідання пройшло у конструктивному руслі.

 

Всі новини →