Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

22 червня - День скорботи і вшанування пам'яті жертв війни в Україні

22/06/2024

Щороку, цього дня український народ вшановує світлу пам'ять мільйонів земляків, життя яких обірвала Друга світова війна.

Українці зробили надзвичайно вагомий внесок у перемогу над нацизмом у війні, ставши однією з націй-переможниць. Ціною цьому були надзвичайні втрати українців та представників інших народів, які проживали на території нашої держави.

Протягом десятиліття ми пам’ятаємо про жахливі наслідки, вшановуємо подвиг та пам’ять всіх жертв Другої світової війни. З великими втратами переживши війну, ми ніколи не хотіли її повторення.

Нажаль, сьогодні в нашій країні твориться історія нових трагічних дат та жорстких подій. Нинішньому поколінню українців доля також підготувала запекле випробування війною. Горем і болем у кожну українську домівку увірвалася війна.

Але українці сильний і вільний народ, якого ніхто не здатний поставити на коліна. Тому знову зі зброєю в руках ми самовіддано захищаємо свою країну, її свободу та незалежність, власний демократичний вибір та світле майбутнє. І як у ті далекі червневі дні всі вірили, що ворог буде розбитий, так і зараз ми впевнені, що перемога буде за нами.

Цього скорботного дня схиляємо голови перед пам’яттю мільйонів полеглих воїнів, невинних жертв, чиї життя забрала війна в Україні.
Вічна пам’ять загиблим.


З повагою,

начальник Миколаївської РВА Максим Кашуба 

Всі новини →