Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

Усі в плюсі, коли купуєш українське

09/05/2024

За дослідженнями Міністерство економіки України в середньому 40% від вартості українських товарів повертається в державу у вигляді податкових і неподаткових витрат, що дозволяє забезпечувати Сили безпеки й оборони, дає робочі місця та забезпечує потреби міст.

Політика «Зроблено в Україні» націлена на те, аби змінити структуру економіки й наростити виробництво товарів із високою доданою вартістю.

З метою популяризації товарів українського виробництва, сприяння збільшенню внутрішнього попиту на товари національного виробника, підвищення рівня загальної обізнаності української спільноти про національного виробника

Кабінет Міністрів України разом з Міністерством економіки України розробили маркування для товарів українського виробництва і запрошують виробників приєднатись до його використання на пакуванні та в рекламних матеріалах.

Завантажити візуальні матеріали, передбачені для розміщення логотипа та наліпки для маркування «Зроблено в Україні», можна за посиланням

https://madeinukraine.gov.ua/.

Ознайомитися з технічним стандартом (брендбуком) торговельної марки «Зроблено в Україні» та каталогом можливостей від держави можна за посиланням https://cutt.ly/sewPar8D.

Всі новини →