Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

Шерінг документів: як надсилати копію через Дію

02/05/2024

Управління цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації та організації діяльності центрів надання адміністративних послуг Миколаївської районної військової адміністрації інформує населення щодо нового сервісу - шерингу.

Шеринг документів — це сервіс, що дозволяє надсилати електронні копії документів за допомогою Дії відразу до системи установи. Ніякої мороки з ксероксами, сканерами чи фото фізичних документів на телефоні. Кілька кліків у Дії — і копію відправлено. Дуже зручно, особливо якщо документ не з вами, а його копія потрібна саме зараз.

Копії яких документів можна відправляти через Дію?

- ID-картка;

- закордонний паспорт;

- картка платника податків;

- свідоцтво про народження;

- довідка ВПО;

- водійське посвідчення;

-  техпаспорт;

- студентський квиток;

- документи про освіту.

Як працює шеринг документів?

1. Компанія надсилає запит на копію цифрового документа в застосунок користувача. У запиті є інформація, яка компанія і копії яких документів запитує.

2. Користувач підтверджує запит Дія.Підписом.

3. Копія «летить» у систему компанії або на e-mail. Представник компанії може прикріпити копію до відповідних заяв чи договорів.

Що потрібно для шерингу?

Вам достатньо мати в Дії документ, копію якого треба надіслати, та активований Дія.Підпис. Для установ та бізнесів — налаштувати на своєму боці можливість отримувати копії через Дію. Цей сервіс безоплатний. Для налаштування пишіть команді впровадження Дії в телеграм @DiiaStart

Користуйтеся шерингом документів у Дії. А зекономлений час витрачайте на близьких, а не на ксерокопії.

Всі новини →