Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

Трудові відносини: виклики воєнного часу

01/05/2024

Керівництво управління соціально-економічного розвитку територій Миколаївської РВА Євген Костраба та Олена Іванова взяли участь у важливому семінарі на тему "Порядок проведення перевірок трудових відносин між роботодавцями та найманими працівниками, кадрове діловодство. Відповідальність роботодавців за порушення трудового законодавства".

В Україні системно вносяться зміни до законодавства, яке регулює підприємницьку діяльність. Не завжди бізнес має можливість відстежити всі ці зміни, що може призвести до штрафних санкцій та погіршення і без того тяжкого фінансового стану.

Ціль таких заходів - провести роз'яснювальну роботу серед роботодавців, щоб допомогти їм уникнути подібних проблем.

Під час семінару детально розглянули:

Останні зміни в трудовому законодавстві України: які нові норми введені, які аспекти регулювання трудових відносин зазнали змін.

Порядок проведення перевірок трудових відносин: які органи мають право проводити перевірки, які документи роботодавець зобов'язаний надати, які можуть бути наслідки порушень.

Ведення кадрового діловодства: які документи необхідно вести, як правильно їх оформлювати, які помилки можуть призвести до штрафів.

Відповідальність роботодавців за порушення трудового законодавства: які види відповідальності передбачені, які штрафи можуть бути накладені.

Проблеми трудових відносин в період війни дуже загострились, стали актуальними і потребують роз'яснень.

Дякуємо організаторам за проведення цього семінару й за допомогу українському бізнесу працювати в умовах воєнного часу.

Всі новини →