Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

Сесія Коблівської сільської ради

26/03/2024

25 березня 2024 року відбулося засідання XLI сесії Коблівської сільської ради під головуванням секретаря Світлани Талохи. У роботі сесії взяли участь 12 депутатів сільської ради, старости округів, керівники структурних підрозділів сільської ради та провідний спеціаліст управління забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування Миколаївської РВА Лілія Романюк.

Попередньо питання були опрацьовані та погоджені на засіданнях постійних комісій сільської ради.

Заслухавши начальника відділу економічного розвитку та інвестицій Тетяну Ковалик, депутати внесли зміни до Програми соціально-економічного розвитку Коблівської сільської ради на 2021-2025 роки.

Відповідно до порядку денного було обговорено ряд питань соціального напрямку та затверджено:

- Програму реформування та організації харчування дітей у закладах загальної середньої освіти Коблівської сільської ради на 2024-2027 роки;

- Програму оздоровлення та відпочинку дітей Коблівської сільської ради на 2024-2026 роки; - Положення про порядок та умови надання платних соціальних послуг та послуг з встановленням диференційованої плати, затвердження розрахунку та тарифів на платні соціальні послуги КНП «Центр надання соціальних послуг» Коблівської сільської ради;

- перелік, умови та порядок надання соціальних послуг.

У ході засідання було розглянуто питання про внесення змін до структури Коблівської сільської ради, а також ухвалено рішення щодо внесення змін до бюджету Коблівської сільської територіальної громади на 2024 рік.

На засіданні депутати розглянули низку земельних питань :

- про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду;

- про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

По всім питанням порядку денного були прийняті відповідні рішення.

Засідання пройшло злагоджено та конструктивно.

 

 

Всі новини →