Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

Робочий візит до Березанської громади

08/03/2024

Сьогодні з робочим візитом начальник Миколаївської РВА Максим Кашуба, заступник начальника Раміль Агабеков відвідали Березанську громаду. В складі обласної делегації, разом із народним депутатом України Олександром Пасічним, заступником начальника Миколаївської ОВА Олександром Трайтлі, очільником Миколаївської обласної ради Антоном Табунщиком, головою Миколаївської райради Ганною Ковезнєвою побували на обʼєктах громади.

В рамках державного фінансування освітніх програм та співфінансування з бюджету селищної ради в закладі освіти відбудовано бомбосховище, яке розраховане на 600 місць і має все необхідне. Це найпростіше укриття пройшло перевірку ДСНС і отримало дозвіл на використання від відповідних служб. Тут наявний евакуаційний вихід, сучасна вентиляційна система, встановлений санвузол та інші необхідні елементи. Крім цього, воно виглядає привабливо та містить яскраві ігрові зони для дітей.

Також побували в модульній амбулаторії громади, яка була відкрита в грудні минулого року. Це діагностичний центр, оснащений сучасним обладнанням для виконання різних медичних завдань. Приміщення складається з окремих процедурних кабінетів для 18 лікарів та медичного персоналу. Для підтримки роботи закладу в будь-яких умовах встановлена система аварійного живлення, яка зможе забезпечити до 12 годин автономної роботи. За розрахунком фахівців модульний заклад має змогу обслуговувати до 200 людей за день. Наразі за сформованим переліком потреб у використанні нового обладнання медики проходитимуть навчання.

Все це стало можливим завдяки міжнародній підтримці. До речі тут ще очікують спеціалізований медичний транспорт. Це ще один позитивний результат кооперації зусиль влади на місцях, іноземних партнерів та за підтримки держави.

 

Всі новини →