Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

Сесія Березанської селищної ради

22/09/2022

Сьогодні, 22 вересня, під головуванням селищного голови Валерія Хоміцького відбулася чергова 30 сесія Березанської селищної ради 8 скликання, на якій розглянули 15 питань порядку денного. 

В роботі пленарного засідання, окрім 16 депутатів, взяли участь старости старостинських округів, посадові особи виконавчого комітету, начальник управління цифрового розвитку Миколаївської РВА Інна Токар. 
За дорученням виконувача функцій і повноважень  начальника Миколаївської РВА Максима Кашуби, на початку сесії, за сумлінну і плідну працю, активну громадську діяльність вручили Подяку Пшонку Олександру Леонтійовичу, волонтеру Березанської селищної ради та Грамоту Сидорчуку Олексію Івановичу, депутату Березанської селищної ради.
Продовжуючи засідання депутати розглянули та прийняли рішення: 
- про внесення змін до статуту комунального некомерційного підприємства «Березанська центральна районна лікарня» Березанської селищної ради та затвердження його в новій редакції"; 
- про внесення змін до рішення від 22.09.2017 №7 «Про створення Центру надання адміністративних послуг Березанської селищної ради», яким розширили кількість послуг, які надаються ЦНАПом, а саме: послуги з питань Державного архітектурно-будівельного контролю та нагляду, з обліку внутрішньо переміщених осіб;
- про встановлення граничного нормативу рентабельності комунального некомерційного підприємства «Березанська центральна районна лікарня» Березанської селищної ради Миколаївської області;
- про зміну назви та затвердження статуту «Березанської мистецької школи Березанської селищної ради»;
- про внесення змін до рішення від 21.05.2021 №15 «Про затвердження Переліків першого та другого типу об’єктів оренди комунальної власності».
Не залишились осторонь і земельні питання, які стосувались припинення права оренди земельної ділянки та дії договору оренди землі, припинення права постійного користування земельною ділянкою, зарахування земельної ділянки до земель запасу, надання дозволу на розробку технічної документації, передачу земельної ділянки в оренду, схвалення проєкту договору про співробітництво Березанської селищної ради та Коблівської сільської ради Миколаївського району Миколаївської області, затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у постійне користування.
Усі винесені питання були попередньо розглянуті та обговорені на засіданнях постійних депутатських комісій. Сесія пройшла злагоджено та конструктивно.

Всі новини →