Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

Засідання виконавчого комітету Березанської селищної ради

12/08/2022

12 серпня відбулося чергове засідання виконавчого комітету Березанської селищної ради, яке пройшло під головуванням сільського голови Валерія Хоміцького.

Заслухавши інформацію начальника фінансового відділу Дяченко І.А. щодо необхідності внесення змін до селищного бюджету, було збільшено видатки за рахунок залишку коштів на початок року та затверджено уточнений загальний обсяг видатків селищного бюджету на 2022 рік.
 
Члени виконавчого комітету затвердили акти з визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам внаслідок використання земельної ділянки не за цільовим призначенням чи внаслідок використання земельної ділянки без правовстановлюючих документів в межах території Березанської селищної ради.
 
Також на засіданні було внесено зміни до рішення виконавчого комітету селищної ради від 26.01.2016 № 4 «Про затвердження складу та положення адміністративної комісії Березанської селищної ради» та врегульовано організаційні етапи, пов’язані з передачею в оренду майна, що належить до комунальної власності.
 
З метою забезпечення права громадян на участь у вирішенні питань місцевого значення було затверджено рішення про створення і організацію діяльності консультативно-дорадчих органів Березанської селищної ради.
У ході засідання було розглянуто 5 питань з різних сфер життєдіяльності громади та прийнято відповідні рішення.

Всі новини →