Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

Витяг про місце проживання відтепер можна отримати в Дії

07/06/2022

Під час воєнного стану багато що змінилося. Та попри війну для нашої країни дуже важливо - за можливості полегшити життя наших громадян.

Управління цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації не стоїть осторонь та надає консультації щодо користування послугами в додатку «Дія». Нещодавно з’явилася нова послуга – відтепер там можна отримати витяг про місце проживання.
 
Міністерство цифрової трансформації України заначило, що цей документ необхідний для оформлення дитини до садочка чи школи, оформлення шлюбу, постановки на військовий облік та інше.
 
3 1 грудня 2021 року для власників паспортів-книжечок та ID-карток таким підтвердженням є витяг з реєстру територіальної громади. Раніше по нього треба було ходити до відповідних органів реєстрації та відстоювати черги. Тепер замість паперової довідки — електронний витяг, а замість відвідування держустанов — портал Дія.
 
Як отримати витяг на порталі «Дія»:
- Авторизуйтеся на порталі «Дія»;
- Оберіть послугу «Витяг з реєстру територіальної громади»;
- Натисніть «Отримати витяг».
 
Покрокову інструкцію можна подивитись за посиланням https://www.youtube.com/watch?v=VI4jzyz_2qI
 
Електронний документ можна завантажити на порталі та зберегти на смартфоні чи зручному для вас носії, щоб мати завжди під рукою.
 
В разі виникнення питань можна зателефонувати головним спеціалістам управління: 0974044453, 0960646606.
Працюємо — перемагаємо!
 
За інформацією управління цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Миколаївської районної військової адміністрації 

Всі новини →