Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

Засідання комісії з питань інвентаризації водних об'єктів, лісових ресурсів в Миколаївській ОДА

03/12/2021

У п’ятницю, 3 грудня, в Миколаївській ОДА відбулося засідання комісії з питань інвентаризації водних об'єктів, лісових ресурсів, об'єктів державної та комунальної власності, що знаходяться на території області, під головуванням першого заступника голови облдержадміністрації Георгія Решетілова та заступника голови облдержадміністрації Миколи Марінова.
 
За дорученням голови Миколаївської РДА Ігоря Мухарського у нараді взяли участь заступник голови Ганна Трегуб та начальник управління соцекономрозвитку територій Олена Іванова.
 
Інвентаризація водних об’єктів, лісових ресурсів, об’єктів державної та комунальної власності здійснюється на виконання відповідного Рішення Ради національної безпеки і оборони України від 15 квітня 2021 року «Про заходи державної регіональної політики на підтримку децентралізації влади».
 
Обговорили результати роботи районних комісій з інвентаризації земель в розрізі земель сільськогосподарського та лісогосподарського призначення та земель водного фонду під водосховищами.

Всі новини →