Mykolayiv » News
Головна News Regulating politics and entrepreneurship УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

News

Засідання районної конкурсної комісії з питань преміювання кращих механізаторів Миколаївського району на здобуття обласної премії імені Федора Іванова – Героя України за номінацією «Кращий механізатор Миколаївщини»

13/10/2021

13 жовтня голова Миколаївської РДА  Ігор Мухарський разом з першим заступником Олексієм Допірою, заступником голови Миколаївської районної ради Аллою Каштальян, начальником управління соціально-економічного розвитку територій Оленою Івановою   провів засідання районної конкурсної комісії з питань преміювання кращих механізаторів Миколаївського району на здобуття обласної премії імені Федора Іванова – Героя України за номінацією «Кращий механізатор Миколаївщини».
 
 
Премія є відзнакою, якою нагороджуються кращі механізатори, що працюють в агропромисловому комплексі Миколаївської області.

На комісії розглянули документи претендентів на здобуття премії. За результатами обговорення прийняли рішення подати клопотання щодо висування претендентів на отримання премії до обласної конкурсної комісії з питань преміювання кращих механізаторів Миколаївщини. 

Всі новини →