Mykolayiv » News
Головна News Regulating politics and entrepreneurship УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

News

Зміни у законодавстві про працю та зайнятість, ведення обліку трудової діяльності працівників в електронній формі

13/10/2021

Яскравою рисою існування сучасного суспільства є розвиток інформаційних технологій, використання електронних сервісів у всіх напрямках життєдіяльності. Відбуваються такі зміни і в сфері трудових відносин роботодавців з найманими працівниками. В поточному році законодавством встановлений електронний облік трудової діяльності працівників.

 

Саме темі змін в законодавстві про працю та зайнятість була присвячена відеоконференція з роботодавцями за участю Пенсійного фонду, яка відбулась 12 жовтня у Вітовській районній філії Миколаївського ОЦЗ.

 

 

 

Відкриваючи захід, директорка філії Тетяна Лукашук привітала присутніх та повідомила про зміни порядку обліку трудової діяльності працівників, які передбачені Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обліку трудової діяльності працівника в електронній формі». Надалі представник Пенсійного фонду Олена Громова детально висвітлила правила ведення електронного обліку працівників, розкрила нові вимоги щодо обліку періодів непрацездатності за електронними лікарняними листами. Учасникам конференції були запропоновані сучасні форми взаємодії служби зайнятості з роботодавцями, які засновані на новітніх технологіях та надають можливість економії часу і якісного задоволення потреб роботодавців.

 

Захід пройшов в позитивній, творчій атмосфері, було досягнуто домовленості щодо подальших зустрічей.

 

Всі новини →