Mykolayiv » News
Головна News Regulating politics and entrepreneurship УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

News

До уваги ВЕТЕРАНИ ВІЙНИ - ПЕНСІОНЕРИ МІНІСТЕРСТВА ОБОРОНИ УКРАЇНИ!

30/04/2021

 Миколаївський районний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки повідомляє про наявність безоплатних путівок  на II квартал 2021 року до санаторно-курортних закладів МО України – ЦМР та СЛ "Трускавецький", ЦВКС "Хмільник", ЦСР та СЛ "Пуща-Водиця", ЦМР та СЛ "Одеський", СВ ВМКЦ ЦР Вінниця, а саме:

1. Центр медичної реабілітації та санаторного лікування «Трускавецький». Призначений для лікування захворювань сечостатевої системи, печінки і жовчних шляхів. Основним лікувальним фактором курорту є мінеральні води, різноманітні за хімічним складом і мінералізацією, в тому числі вода «Нафтуся», а також озокерит.
2. Центр медичної реабілітації та санаторного лікування «Пуща-Водиця». Призначений для лікування захворювань системи кровообігу.
3. Центральний військовий клінічний санаторій «Хмільник». Призначений для лікування захворювань системи кровообігу, кістково-м’язової системи, нервової системи, хвороби шкіри та гінекологічні захворювання. Основним лікувальним фактором курорту є мінеральна радонова вода.
4. Санаторне відділення Військово-медичного клінічного центру Центрального регіону (м. Вінниця). Призначений для лікування захворювань системи кровообігу та нервової системи.
5. Центр медичної реабілітації та санаторного лікування «Одеський». Призначений для лікування опорно-рухового апарату, нервової системи, серцево-судинної, органів дихання.
 
Ветерани війни та особи, на яких поширюється дія Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», які бажають отримати санаторно-курортне лікування, пропонуємо звернутись до нашого районного ТЦК та СП за адресою: м. Миколаїв, вул. Одеське шоссе, 40 та надати наступні документи: 
 
Заяву, медичну довідку для одержання путівки на санаторно-курортне лікування за формою 070/о, копії пільгового посвідчення та паспорту, довідку з Пенсійного фонду України про отримання пенсії відповідно до Закону України «Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб». Працюючі ветерани війни надають довідку з місця роботи про те, що вони в поточному році за місцем роботи санаторно-курортними путівками не забезпечувались.
 
Телефон для довідок: (0512) 48 00 12(РТЦК та СП) та (0512) 37-54-54 (обласний ТЦК та СП).
 
 
 
 

Всі новини →