Mykolayiv » News
Головна News Regulating politics and entrepreneurship УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

News

Засідання шостої позачергової сесії Костянтинівської сільської ради восьмого скликання

16/04/2021

Сьогодні, 16 квітня 2021 року під головуванням сільського голови Антона Паєнтка, за участю депутатів сільської ради, старост, посадових осіб виконавчого комітету сільської ради та за присутності начальника управління забезпечення  взаємодії з органами місцевого самоврядування Миколаївської районної державної адміністрації Галини Лунгол відбулось пленарне засідання шостої  позачергової сесії Костянтинівської сільської ради восьмого скликання.
 
В ході сесії було прийнято низку рішень, важливих для життєдіяльності Костянтинівської територіальної громади. Затверджено Програму фінансової підтримки комунальних підприємств сільської ради, внесено зміни до бюджету на 2021 рік, затверджено Правила благоустрою територіальної громади Костянтинівської сільської ради. 
 
Також на засіданні сесії розглянуто ряд питань, що стосуються освіти, медицини, спорту та соціального захисту населення. 
Було прийнято рішення про прийняття у комунальну власність Костянтинівської сільської ради загальноосвітніх навчальних закладів та їх майна.
 
За наслідками неодноразових звернень жителів громади, які страждають на рідкісні захворювання та потребують постійного вживання ліків, до Миколаївської районної державної адміністрації та до Костянтинівської сільської ради депутатами сільської ради було прийнято рішення про внесення змін до Комплексної програми соціального захисту населення «Турбота» щодо забезпечення таких осіб лікарськими засобами та виробами медичного призначення. 
 
Також в ході сесії було заслухано ряд земельних питань. 
 
Всі питання порядку денного отримали майже одноголосну підтримку депутатського корпусу. На завершення сільський голова подякував депутатам за плідну, конструктивну роботу та участь у сесії.

 

Всі новини →